Min favorit färg LILA :)

Detta är ju definitivt ingen blogg för inredning men ibland bloggar jag ju om vår vardag och vad vi gör,  varvat med en massa bra tips inför resor och resmålstips 😉

Min födelsedagsmorgon har verkligen startat riktigt bra, vid 7,30 tiden kom min son och make in och sjöng för mig och jag fick fina paket. En av mina favoritfärger är LILA och min make gillar inte lila sådär jätte mkt och jag fick ju heller inte någon dotter som jag kunde klä i lila kläder hela tiden 😉 Så min önskan var att ha lite mer lila inredning när vi flyttade, men maken var tveksam…..

Men i paketen låg bland annat tre fina LILA kuddar till vår nya soffa och LILA blockljus precis som jag hade kollat ut när vi var och beställde vår nya soffa 😉 Gissa om jag blev glad !!! Fick även ett trevligt presentkort! Och sist men inte minst så kastade min son ett av de stora blockljusen på mitt smalben så jag fick ett LILA ”blåmärke” oxå och när jag skrek aaaajjjjjj, så kastade han en gång till på andra benet 😉 Visst är det underbart med små söta kidz!

Och till min STORA glädje dagen till ära så har ju ni kära läsare sett till så att jag fick plats no 3 på Allt för föräldrars topplista idag – verkligen jättekul 🙂 Så keep on reading kära bloggläsare, många bra resa med barntips, praktiska tips och bra reseerbjudanden kommer inom kort 😉

Spana också in

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *