Reis med barn :)

Igår startade en ny ”norsk resa med barn sida” som heter Reismedbarn.no 🙂 Den måste ni bara gå in och spana in, där hittar ni oxå många bra resa med barn tips och det positiva är ju att norskan faktiskt är väldigt likt svenskan, så jag tror nog faktiskt att ni förstår det mesta i de olika artiklarna och repotagen 😉 Passa på att bli ännu mer inspirerade inför er nästa resa!!!!

Jag jobbade faktiskt en tid som flygvärdinna i Norge, Oslo för ca 2, 5 år sedan och det är faktiskt en fd kollega till mig, hennes syster som har dragit igång denna resa med barn sidan som blivit väldigt populär i Norge! Så det är faktiskt himla kul att vi hittat varandras resa med barn sidor!

Trevlig läsning!!!

 

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *