Ski Star

Nu vet jag att flera av mina vänner som älskar fjällen och älskar att åka skidor åker till fjällen titt som tätt med sina barn 🙂 Framför allt på jullovet var flera iväg och åkte skidor, pulka etc och även nu är det ju högsäsong att vara i fjällen.

Jag var ju verkligen en ”fjällen människa” när jag var yngre och älskade att åka slalom och jobbade i Alperna och allt. . .  Men sen sista ca 10 åren har jag ju verkligen BARA prioriterat solsemestrar till höger och vänster. Snart är det nog dax att tänka om även för mig, för jag vill ju såklart att Oscar inom sinom tid ska få lära sig att åka slalom. Han kommer säkert att älska det. Fick se så gulliga kort på min kollegas son förra veckan, de var i fjällen under nyår och han är 1 månad yngre än Oscar och hade åkt slalom för första gången. Mycket imponerande !!!

När vi är inne på ICA-kortet så har de även jätte bra erbjudanden med SkiStar där ni kan få rabatter både i Åre och på deras andra destinationer, spana in Skistar.com.

Jag gissar att flera av er är sugna på att ta barnen till fjällen och inte är som mig som tar honom till Thailand!!!!

stugor med snö på taken

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *