SunGarden hotell för barn!

SunGarden hotell är noggrant utvalda barnvänliga familjehotell. Så vill man med andra ord att barnen ska få en underbart rolig semester så tveka inte att välja ut ett av SunGarden hotellen så får ju såklart de ”stora” oxå en mycket skön och avkopplande semester 😉

Sea World Resort & SPA, Side är ju ett SunGarden hotell som vi besökte förra hösten på Oscars första utlandsresa och vi var verkligen super nöjda med det hotellet som verkligen hade ALLT man kan önska sig på en semester. För att inte tala om att all inklusive ingick i priset och maten var fantastiskt god 🙂

 

Sea World Resort & Spa

Bild lånad från VING.

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej!
    Jag, min man och vår snart 6 åriga dotter kommer att åka till Turkiet och bo på Sea World restort & spa. Nu funderar jag om det finns mycket ”utanför” hotellet att göra eller se?
    Hur är vädret i början av oktober!?

    Tack för en trevlig blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *