Födelsedagspartaj!!!

Igår hade jag lite Födelsedagspartaj eftersom jag snart fyller år 😉 Det var första gången sen Oscar föddes som jag både ”slängde” ut maken & Oscar 😉 Förra året åkte vi ju till Thailand när jag fyllde år, så då blev det inge partaj men i år tyckte jag det var dax å samla mina närmaste tjejkompisar för en girls night out! Det behöver man verkligen ibland som mamma! Unnar ni er några tjejkvällar utan familjen?


Massa gott snacks & tårta hade jag fixat 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. när elis var ca 4månader så planerade jag att vara iväg en kväll, men det slutade med att han inte alls ville äta ur flaska så det var bara att åka hem och ge honom mat (sen tillbaka igen då). 🙂 så hemifrån ensam har jag varit max 4h.. ser framemot när han inte ammar längre, så man kan vara iväg någon kväll ensam med kompisar utan problem. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *