Språk!

Språk är ju alltid bra att kunna när man är ute och reser! Framför allt här i Las Palmas för här är de inte så duktiga på engelska när man går på små inhemska ställen 😉 Jag försöker så gott jag kan med min dåliga spanska… Så imorse när jag var på ett av mina små favorit caféer fick jag lära mig lite mer spanska och grammatik! De e så söta de små spanjorskorna och vill så väl….

Trots att jag en gång i tiden var ganska bra på spanska så tappar man ju språket när man inte pratar det… Jag bodde ju på Teneriffa nästan 1 år och då fick jag verkligen använda mig av språket!


Om ni är språk kunniga passa på att lär era barn när ni är ute och reser. De flesta barn lär sig ju ofta nya saker/ ord snabbt och lätt!

Idag var vädret inte lika bra men ändå behagligt för en skön prommis på strandpromenaden!

Snart bär det av upp i det blå!

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *