Disney on Ice – Let´s Celebrate :)

Jag gissar att de flesta av er blev sugna på Disney on ice när ni såg våra härliga bilder från showen i Globen i fredags? Jag rekommenderar verkligen starkt att gå på det! Passa på att utnyttja dessa fantastiska erbjudandena;

Öppningserbjudande – Disney On Ice 2012/2013

Redan under januari 2012 kan du boka dina biljetter till Disney On Ice 2012/2013. Samma dag som biljetterna släpps kan du boka dina biljetter till ett mycket bra pris.

 

Öppningserbjudande
– upp till 35 procent på varje biljett!

Ju tidigare du bokar dina biljetter desto bättre pris får du.

• Bokar du dina biljetter i januari eller februari får du 35 procent rabatt på priset.
• Bokar du dina biljetter i mars får du 25 procent rabatt på priset.

Biljettsläpp Stockholm Ericsson Globe är den 9 januari, Göteborg Scandinavium 16 januari och Malmö Arena den 23 januari.

Öppningserbjudande – Läs mer och boka dina biljetter här!

 

Du kan också köpa dina biljetter direkt i arenornas biljettkassa eller ringa in din beställning till biljettkassan till Ericsson Globe 077-131 00 00, Scandinaviums biljettkassa 031-81 10 20 och Malmö Arenas biljettkassa på telefon 077-578 00 00.

OBS! För att få beställa biljetter till förmånspris via telefon eller direkt på arenan måste du uppge din bokningskod som är: letscelebrate

Boka redan idag – de bästa biljetterna går först! Erbjudandet gäller bra platser på utvalda föreställningar.

Disney On Ice Let’s Celebrate är en stor glittrande
fest på isen med alla dina Disneyfavoriter

Musse och Mimmi och alla deras vänner tar dig med på en storslagen festival med glädje och festligheter från jordens alla hörn. Du får se 52 olika Disneyfigurer på isen fira vår fantastiska värld!

Allt börjar i Underlandet hos Alice och Den galne Hattmakaren som firar Vardagsdagen. Festivalen fortsätter i New Orleans där Prinsessan Tiana och prins Naveen bjuder på ett fantastiskt firande av fettisdagen i sitt eget Mardi Gras. Alla Hjärtans dag närmar sig. Musse och Mimmi firar med ett stort rött hjärta och Disneyprinsessorna bjuder på en sagolik bal på slottet. Och innan Lilo & Stitch bjuder in till en luau på Hawaii och Woody, Jessie och Buzz Lightyear tar dig med på vinterfest, får du vara med om ett gastkramande Halloweenfirande och fira högtider och festivaler från jordens alla hörn.

Disney On Ice Let’s Celebrate

• Stockholm Ericsson Globe 27-30 december 2012. Biljettsläpp 9 januari 2012.
• Scandinavium Göteborg 4-6 januari 2013. Biljettsläpp 16 januari 2012.
• Malmö Arena 10-13 januari 2013. Biljettsläpp 23 januari 2012.


Disney On Ice Sverige finns på facebook. Häng med och du får veta mer om dina Disneyfavoriter och is-showen.

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *