Tävlingsdax!

Nu mina kära bloggläsare är det tävlingsdax igen. Denna tävlingen riktar sig ju kanske främst mot er mammor & pappor som har lite äldre barn som är tonåringar eller kanske blir tonåringar snart. Annars så ska ju alla våra barn inom sinom tid bli tonåring, trots att jag har väldigt svårt att förtå att Oscar kommer att växa om sin mamma och bli större än henne….. 😉

Ni har chans att vinna denna boken på bilden ovan! Passar väl hur bra som helst att ta med sig på semestern tänkte jag och jag vet ju att flera av er ska ut och resa här i vinter!

Passa även på att läsa en intressant intervju med författren Fridah Jönsson. Jag hr själv inte läst boken ännu, men tror att den är super bra och intressant. Så passa på att vara med i tävlingen.

Det är som vanligt enkelt!

Lämna bara en kommentar i kommentarsfältet om vilket som är ditt drömresmål!

Tävlingen pågår fram till tisdagen den 17 januari 2012.

LYCKA TILL!

Spana också in

6 kommentarer

  1. Albin är ju faktiskt nybliven 14 åring. Otroligt men sant! Vi har våra duster här hemma så skulle behöva en bok med lite råd 😉 Jag skulle vilja åka till Vietnam faktiskt .Nån gång kanske..

  2. Vi har en snart 15-åring och två snart 13-åringar så den där boken skulle onekligen vara lite intressant. Jag drömmer om att få åka till Malta, det skulle vara så underbart för jag älskade den ön när jag var där för 15 år sedan och har alltid längtat tillbaka.

  3. Just nu är dröm resan Kenya förstås då min syster precis fått besked att de fått en älskad liten son på 1 1/2 år. Vi åker ner i aug/sept.
    Sen att denna bok passar mig perfekt med en son på 15 år och en på 13 år. Vore fantastiskt att få lite råd.
    Kram Sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *