Loepsan Baobab Resort

En vän till mig har nyligen kommit hem från sin semester på Gran Canaria med sin familj och sin lille son på 1,5 år och de har bott i Meloneras på södra delen av Gran Canaria på ett fantastiskt fint och bra hotell Loepsan Baobab Resort. Så hon rekommenderade mig att blogga om hotellet direkt för de var så himla nöjda med sin semester på det hotellet!

Det passade utmärkt till barnfamiljer och läget var super bra, 300 m till stranden och 100 m till centrum. Separat barnpool och vattenland för barnen och även lekplats.

Ni måste gå in och läsa om hotellet och kolla på bilderna arkitekturen är afrikanskinspirerat och så häftig!

Det är ett 5-stjärnigt hotell men verkar väldigt lyxigt, så känner man för att man vill spendera pengar på en härlig lyxig vecka eller två, så passa på tänk att få koppla av i denna härliga miljö tillsammans med barnen!

Bilderna är lånade från Apollo,

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *