En gång i Phuket :)

Idag blev jag så himla GLAD för jag fick ett mail där det stod att jag hade vunnit två biljetter till biofilmen ”En gång i Phuket” som har premiär den 3 februari. Men jag får gå på förhandsvisning och se filmen redan nästa vecka 🙂

Jag är helt övertygad om att det är en ”Liniz´ film”  och att jag kommer att älska den! Dels är den ju inspelad i Phuket där jag har varit otaliga gånger, så det är ju alltid skoj när man känner igen sig, sen är det ju super bra skådespelare med i filmen.

VING tävlar ut biobiljetter till En gång i Phuket men även om en resa för två vuxna och två barn till Sunwing Resort & SPA Bangtao Beach, där även filmen är inspelad! Så passa på, vem vill inte vinna det?!

Filmen är ju såklart inget för småbarn, men jag är helt övertygad om att lite större barn kommer att gilla den och ni mammor & pappor! Och alla som har varit i Thailand. Så missa den inte!!!

Vinn en resa till Phuket

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *