Swim Out. . .

. . .  vore det inte härligt att åka på semester och ha egen poolaccess så man ev kan ligga på terassen och barnen kan hoppa i, i poolen direkt från terassen? Urlyxigt tycker jag det låter och bekvämt.

Man slipper tjatet; ”Mamma/Pappa när ska vi gå till poolen?”  Det finns många olika hotell att välja mellan i olika prisklasser. Kanske smartast om han har lite större barn, så inte bebben kryper direkt ut i poolen, då blir det nog mest ett passande, men med barn som förstår måste detta vara det ultimata.

En kollega jag träffade igårvar och bodde på Ocean Beach Club på Kreta i somras med sin familj, en 1 åring och en 4 åring med poolacess och det rekommenderade hon STARKT. Hon tyckte det var super bra! Så jag funderar faktiskt på om det är dit våran, vårresa ska gå ?! På bilderna hon visade såg det helt fantastiskt ut och även bilderna om hotellt. Check it out 😉

Swim Out – direkt i poolen från terrassen

Bild lånad av VING

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *