Vinnare i D&J Elit tävlingen :)

Nu har jag lottat fram två vinnare i D&J Elit tävlingen 🙂

Det blev många ”lotter” i killklädesdragningen medans det var ”bara”  tre stycken som tävlade om tjejkläderna 😉

Jättekul att jag i alla fall kunde ha två vinster denna gången 🙂

Vinnare av tjejkläderna blev;

JANE

med motiveringen;

”Jag vill gärna vinna ett tjej kit i storlek 74.
Jag åker gärna med barn till Cypern. Fint vatten, barnvänligstrand, god mat och solsäkert även på hösten. Bor gärna på Sunwing där man har mkt bra aktiviteter för barn. ”

 och vinnare av killkläderna blev;

MIKAEL

med motiveringen;

”Har jag turen på min sida önskar jag storlek 86 till vår pojke.

Du tipsade själv om ön för inte så länge sedan och jag kan bara instämma. För fyra år sedan besökte jag och min fru Menorca. Vi hade inte barn då, men vi båda konstaterade att barnvänligare plats i Europa får man leta efter. Barnvänliga, långgrunda stränder, rent och fint samt barnvänliga människor, dessutom relativt få timmar i planet. I maj reser vi dit med sonen för första gången och det ska bli sååå härligt!

Ett restips utanför Europa är paradisön Aruba. Även den underbart barnvänlig. ”

STORT GRATTIS TILL ER!!!

Maila mig på lina_g80@hotmail.com din adress och skriv gärna bara om det är kill eller tjejkläder samt storlek i mailet så skickas kläderna hem till er inom kort från D&J Elit 🙂 Passa gärna på att spana in deras härliga sortiment av barnkläder 🙂

 

Håll utkik för fler tävlingar i framtiden 🙂

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *