Gosedjur på resan!

Något som jag tycker är viktigt när man är ute och reser med barn är att ta med ett gosedjur som barnen gillar och kan tycka om att krama, somna med eller bara finns med när man inte är i sina hemma miljö 🙂 Så kanske det ger lite extra trygghet 🙂

Oscar har inte varit så mycket för nallar, men nu på senaste tiden så älskar han sina nallar och kramar de gärna när man ger de till honom och nu när vi reser, eller sover borta så tar jag alltid med en eller flera nallar beroende på hur mycket packning jag kan ta med, så han kan somna med sina nallar precis som han gör hemma 🙂

Dessa små söta nallar som Oscar har kommer ifrån Barnbutiken och det positiva med dem är att de är så himla MJUKA. Har ni ingen nalle eller mjukisdjur därifrån passa på att köp. Jag tycker de är extra gosiga måste jag säga 🙂 De finns dessutom i olika storlekar, så har man bara plats för en liten nalle i handbagaget så är det ju smart att köpa en liten nalle till barnet !!!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *