D&J Elit tävling!

Nu mina kära bloggläsare är det dax för en tävling igen 🙂 Ni kanske minns Oscars snygga outfit förra veckan med D & J Elit barnkläder?! Dessa fina kläder Oscar har på sig på dessa bilder är oxå från D&J Elit 🙂 Nu har ni chans att vinna fina kläder från D & J Elit.

Denna gången har vi två stycken priser ett tjejkit eller ett killkit med kläder 🙂 D & J Elit är ju en barnklädesklubb där man prenumerar på barnkläder och då får man ett paket med matchande kläder hemskickade varje månad. Så en av er vinnare vinner tjej-kläder och en annan kill-kläder 🙂

Att tävla är enkelt 🙂

Lämna bara en kommentar i kommentarsfältet, om du vill vinna kill eller tjejkläder, samt vilken storlek, samt vilket som är ditt favorit resmål inom Europa när du reser med barn 😉

Tävlingen pågår fram till måndagen den 2 januari 2012, kl 24.00 🙂

LYCKA TILL!!!! 🙂

Spana också in

9 kommentarer

 1. jag vill jättegärna vinna ett ”tjejkit” och i storlek 80.
  att resa till Danmark är toppen, vackra sandstränder längs med kusten, god mat och trevligt folk för det till en toppenresa för hela familjen.

 2. Jag vill vinna killkläder till min Charlie i storl. 98/104.

  Mitt favoritresmål i Europa med familjen måste vara Rhodos; en ö med många möjligheter för olika typer av aktiviteter; sol, bad, nöje och fantastisk grekisk mat! Vi älskar Grekland.

 3. Jag vill jättegärna vinna ett killkit i stolek 86, så otroligt fina kläder!
  Jag har två favorit resemål hitils; österlen i vackra Sverige- så mycket att göra och otroligt mycket vackert att se. Fina gårdar med djur för de små att titta på eller rida på!
  Spanien är en annan favorit! i marbella är det så barnvänligt och det finns lekplatser överallt. Även barnstol på flera restauranger :). Maten är ju också fantastisk!

 4. Hej! Jag vill gärna vinna ett tjej kit i storlek 74.
  Jag åker gärna med barn till Cypern. Fint vatten, barnvänligstrand, god mat och solsäkert även på hösten. Bor gärna på Sunwing där man har mkt bra aktiviteter för barn.
  Kram Jane
  Ps: din tårta från nyår såg jättegod ut. Kanske du kan lägga ut receptet?

 5. God fortsättning och tack för din reseinspirerande blogg!
  Har jag turen på min sida önskar jag storlek 86 till vår pojke.

  Du tipsade själv om ön för inte så länge sedan och jag kan bara instämma. För fyra år sedan besökte jag och min fru Menorca. Vi hade inte barn då, men vi båda konstaterade att barnvänligare plats i Europa får man leta efter. Barnvänliga, långgrunda stränder, rent och fint samt barnvänliga människor, dessutom relativt få timmar i planet. I maj reser vi dit med sonen för första gången och det ska bli sååå härligt!

  Ett restips utanför Europa är paradisön Aruba. Även den underbart barnvänlig.

 6. jag är gärna med,och skulle välja ett ”tjejkit” och i storlek 80.
  jag tycker resa till Danmark Tivoli är mycket roligt, kan se mycket roligt och leka mycket.

 7. Ett kill kit i stl 74 till vår son Eros vore toppen!

  Det kan han ha på sig då vi besöker vår favoritstad i Europa, nämligen Lissabon. Där finns underbart intressant historia, bästa utelivet i Europa, nära till bra stränder, grym shopping, Eros farmor och fastrar… Ja, Lissabon är den perfekta staden för oss 🙂

 8. Hej!
  Jag är gärna med och tävlar om ett kill set i strl 74.
  Ett underbart resemål med barn är Korsika.
  Vi reste dit med Langley.
  Dom har barnklubb, underbar mat och personalen
  pratar svenska.
  Naturen är helt otrolig och stränderna är kanon:)
  Ett stort plus är den korta flygresan på 2,5 timme.
  Bra när man har barn med spring i benen.
  // Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *