Juldagen :)

En mycket trevlig Juldag börjar dra sig mot sitt slut. Idag har vi som sagt firat hos min mamma med mina ”plastbröder” med familjer och min mormor 🙂 Super god mat och massa trevliga klappar.

Alla fick vi två trisslotter var och hade drömmen om att vinna en massa pengar så man kanske kunder resa ännu mer 😉 Men icke INGEN vann på sina trisslotter….. 🙁

Är helt slut nu…..ska nog lägga mig soffan nu och bara slappa för en gångs skull…..det är inte ofta som jag unnar mig det 😉

Tyvärr blev Oscar sjuk……strax innan Tomten skulle komma var han super hängig…. 🙁 Och när vi provade febern på honom hade han 39 gr feber… 🙁 Så tråkigt…..så det var jag som fick öppna de flesta av hans julklappar, han var inte riktigt pigg…. 🙁 Och somnade sen direkt. Så hoppas det bara är en tand på G kanske och lite feber så han är lika pigg och glad som vanligt imorn igen 🙂

Hur har er jul varit? Hoppas ni haft en underbar jul 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *