God fortsättning . . .

….hoppas er jul är till er belåtenhet vart än i världen i befinner er 😉 Vi är ju väldigt traditionella på julen och firar med i stort sett med ALLA i vår familj / släkt i nästan FYRA dagar. I love it 🙂 Jag är en sån familjemänniska och älskar att bara umgås och träffa alla under långhelger eller högtider. Så julen är en svår tid för mig att bara resa iväg, trots att jag såklart gärna skulle tillbringa mer tid i solen och värmen 😉

Minns julen 2000 då jag jobbade som reseledare på Teneriffa och vi firande med kollegorna och åt svensk julmat från en svensk restaurang som hette Göta Kanal 😉

Och julen 2001 den firade jag i Livigno i Italien på italiensktsätt – super mysigt och härligt och en speciell känsla att fira i Alperna och dessutom mycket mer juligt än att vara på Teneriffa 😉

Nu kommer förmodligen de kommande jularna att firas med min lilla tomtenisse och i Sverige då jag gissar både hans farmor och mormor & morfar även vill tillbringa jularna med honom 😉  Igår var han utdelare av julklapparna och tyckte nästan det var roligare än att öppna sina egna paket 😉

 

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *