Kuopio

Ja, nu är jag i Kuopio i Finland av alla ställen på jorden…..

Har direkt inga resa med barn tips till Kuopio. Jag skulle nog aldrig åka hit om det inte var för jobbets skull 😉 En vanlig lite småstad och det gör nog de inte bättre när det är grått, trist och kallt ute…..

Nu har jag vart ute och promenerat ganska länge i kylan, trots att det bara var -1 grad och lite snö så var det svin kallt. Ångrar bittert att jag inte tog med mig en mössa 😉

Sen gick jag och min finska kollega på ”stan” och shoppade lite. Jag kan ju som vanligt inte låta bli att shoppa vart jag än är 😉 Trots att det ”bara” blev shopping på HM så är det alltid kul att shoppa 😉

 

Jag på det lilla torget i Kuopio 🙂

För er som undrar så kom min väska i alla fall igår kväll, tack och lov 🙂 Så jag fick alla mina egna toalett artiklar tills jag skulle sova 🙂 Men det är ändå trist när det händer, och sen när man inte VET när man får väskan. . .

Nu ska jag upp på rummet och vila en stund innan det är dax att svira om till uniformen och flyga ner de finska gästerna till Kanarieöarna 🙂

Hoppas på sol och värme imorn 😉

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *