Cockpit:)

Jag kan minst sagt säga att det har vart en händelserik dag;) Ingen dag är den andra lik när man jobbar som flygvärdinna 😉

När jag sen skulle flyga till Kuopio efter 3h väntan på flygplatsen i Helsinki så ropade de såklart upp mig i gaten… Å flyget var överbokat….. 🙁 Å eftersom jag reser som inbokad crew har jag lägst prioritet… Jag skulle istället få åka taxi 6h från Helsingfors-Kuopio……:(

Till slut fick jag i alla fall åka med flyget i cockpit dit, tack o lov!


Men min väska har fortfarande inte kommit 🙁 Min kollega kommer med nästa flyg till Kuopio så jag hoppas den kommer då?!

Well well bara jag har den tills jag ska jobba imorn em….när jag måste ha uniformen….

Nu ligger jag ändå bara i sängen på hotellrummet å kollar TV så jag klarar mig!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *