Liniz´ julkalender!

 

Ni har väl hängt med i Liniz´ julkalender där jag bloggat om ett nytt resmål varje dag sen den 1 december? För dig som nyligen börjat läsa bloggen passa på att klicka in på Liniz´ julkalender och få en massa härlig inspiration och läs om en massa barnvänliga resmål samt barnvänliga hotell, framför allt resmål och hotell som passar under våren, sommaren och hösten 🙂

5 dagar kvar till julafton och det betyder såklart 5 spännande resmål att läsa om 🙂 Keep on reading;)

Jag är helt övertygad om att du kommer att hitta ett resmål som passar just dig & din familj till er nästa resa 🙂

Har du några frågor gällande något resa med barn eller något annat angående min blogg, så lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet eller maila mig på; lina_g80@hotmail.com  Så svarar jag på det så snart jag kan 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *