Rhodos med barn :)

För er som har läst min blogg sedan starten så vet ni ju att vi har vart på Rhodos 2 ggr under sensommaren / hösten  i år 🙂 Så Rhodos är utan tvekan en barnvänlig ö med hur många barnvänliga hotell som helst 🙂

Första gången vi var på Rhodos i slutet av augusti bodde vi i en liten ort som heter Kolymbia och bodde på ett hotell som hette Blue Star Atlantica Aegean Blue som var helt fantastiskt BRA 🙂 Jag tror vi aldrig har bott så bra i hela Grekland och vi hade oxå all inclusive som var fantastiskt bra:) Läser ni bloggen från början, och även läser om kategorin Rhodos som jag har med på sidan i högra hörnet, så får ni chans att läsa en hel del om våra Rhodos resor 🙂

Andra resan till Rhodos gick i slutet av september och då bodde vi i en liten ort som heter Ixia som oxå är en familjevänlig liten by ca 7 km utanför Rhodos stad. Dock blåser det lite mer på den här sidan av Rhodos än vad det gjorde på den andra sidan i Kolymbia.

I Ixia bodde vi på Hotel Mare Blue Cosmopolitan som oxå var ett mycket bra och barnvänligt hotell med all inclusive. Dock var all inclusive på detta hotell lite mer bergränsad än på det förra hotellet. Tilläggas kan ju göras att det var lite billigare också.

Så har du exempelvis inte rest i Grekland innan med barn, så är Rhodos ett riktigt säkert kort 🙂 Vi älskar ju att resa på våren eller hösten, då vi gärna tillbringar somrarna på Västkusten i vårt sommarhus. Så jag skulle nog helst resa dit i maj eller slutet av aug eller september 🙂

Spana också in

1 kommentar

  1. Tack för en fin reseblogg:) jag ser att du varit i Rhodos två ggr med barn och tänkte fråga
    Om Du vet hur utbudet på barnmat och blöjor ser ut för en 9 månaders runt om på Rhodos. Är det isf bra mat/blöjor? Jag har inte kollat vad det finns på hotellet och vi kommer bo allinclusive!!kanske brukar det då finnas på hotellet, har det gjort det för er? Eller har ni packat med massa blöjor och mat:)

    Ha en fin dag:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *