Tröstisar :)

Ni har väl inte missat det nya Gosedjursplåstret Tröstisar???  

I Tröstisarnas värld finns ingen rädsla. Här bor sex små figurer, Mamsi, Blåbert, Lilly Adoria Pink, Monky Ponky och Hit & Dit. I Tröstisarnas värld ljuger man inte, jämför sig inte med varann och det finns ingenting att vara rädd eller orolig för. Det finns bara kärlek och detta vill Tröstisarna att barn ska känna.

Ett relativt nytt plåster som är en förpackning med 10 vanliga plåster och 6 olika små söta ”tröstisar” som är som små gosedjur som man sätter på där man har ont. Hur smart är inte det då? 😉

Och kanske ännu smartare att ha med sig på sin resa om barn kanske ramlar och får skrubbsår och eventuellt känner sig lite otrygga när de inte är hemma och vill ha ett litet extra mini gosedjur med sig och dessutom ha det på sig 🙂

Passa även på att rösta på Tröstisar som finns med i årets tävling i inredningsdesign 🙂 Jag tycker det är en väldigt smart sak 😉 Vore ju så kul om dessa vann 😉 Då det är en fantastisk uppfinning för barnen och dessutom bra att ha med sig i handväskan eller skötväskan. Ofta är ju olyckan framme när man minst anar det! Och passa även på att GILLA Tröstisar på Facebook 🙂

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *