Skiathos med barn :)

Skiathos är en annan väldigt mysig liten ö i Grekland som jag verkligen kan rekommendera att resa till! Jag var där för flera år sen och blev helt kär i ön. Tyvärr hade vi lite otur med vädret på den semestern, men ändå kände jag att jag skulle vilja åka dit igen 🙂 Jag älskar Grekland, maten och människorna 🙂 Det är ju dessutom härligt att vara på en lite mindre ö, där det mesta blir lite mer genuinare och det är lite mindre turister 😉 

Skulle jag resa hit igen med Oscar skulle jag nog välja att bo på Villa Nina som är ett litet mysigt famijärt hotell, med enkla rum. Hotellet har barnpool och ett litet poolområde och ligger bara 200 m från stranden. Dock är det ca 1 km in till Skiathos stad, men reser man med barn så vill man förmodligen ändå bo i en lite lugnare miljö?! Annars så promenerar man ju ca 1 km på ca 10 minuter, så det är ju inte så långt heller.

Villa Nina

Bild lånad från VING !

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *