Zakynthos med barn :)

En annan av mina favorit öar i Grekland är Zakynthos som är en så otroligt vacker ö 🙂 Nu är det jätte länge sen jag var där på semester, men helt klart en sevärd och härlig ö att åka till!

Jag skulle nog dock rekommendera att åka till Zakynthos med lite större barn som kan och vågar snorkla så de får chans att kolla på de Zakynthos fascinerande havssköldpaddor  🙂
Den utrotningshotade havssköldpaddan Caretta caretta är Zakynthos största turistattraktion. Havssköldpaddorna har funnits i över 90 miljoner år och de kan väga över 100 kilo och bli över 200 år gammal. För att skydda djuren är en del stränder omgärdade med vissa restriktioner för badande, den natursköna stranden Gerakas Beach är en av dessa.

Skulle jag åka till Zakynthos i vår eller sommar skulle jag nog välja att bo på Caretta Village som är både ett Apollo Family hotell men även har All inclusive, vilket verkligen är perfekt när man reser med barn 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *