Moonkids tävling :)

 Nu är det dax för tävling igen 🙂 Å vad passar inte bättre än att få vinna lite ”extra klappar” till ditt barn INNAN jul ? 😉

 

 

 

 

 

 

Tävlingen denna gången är i samarbete med Moonkids 🙂 Ni kan vinna kläder till ett värde av 500 kr från Moonkids. Det är väldigt enkelt som vanligt att tävla.

Gå bara in på Facebook och GILLA Moonkids och lämna en kommentar till detta inlägg vilket som är ditt bästa julklappstips till en 1,5 åring 🙂

 

 

 

 

 

 

Tävlingen kommer att pågå fram till söndagen den 18 dec kl 12.00! På söndag kväll presenteras vinnaren och OM ni mailar mig senast på måndag fm vilken storlek och om det är tjej- eller killkläder ni önskar så hinner ni få era nya kläder innan jul, till den som vinner 🙂

 

 

 

 

 

Igår kväll passade jag på att ta lite bilder på Oscar i sin nya coola Onepiece från Moonkids 🙂 Jag tror tom han själv tyckte han var cool i den 😉 Dock är det ju lite svårare att fotografera vilddjuret på beställning nuförtiden 😉 Så vi lockade tom med pappas borr – som han älskar 🙂

LYCKA TILL i tävlingen 🙂

Spana också in

5 kommentarer

  1. En tågbana i trä från Brio är den bästa julklappen för en busunge på 1,5 år. Säkert material då man i den åldern tenderar att smaka på de flesta leksakern, tränar finmotorik när de små bygger bana o sätter samman lok m vagnar. Att sedan lyxa till det m ett batteridrivet lok som åker själv roar en 1,5 åring till 100%. en varaktig leksak dessutom som håller många år!!

  2. har gillat!
    Då min son var 1,5 år älskade han svärd och pistoler. Det jobbiga är att det intresset inte har försvunnit ännu 🙂 Vi har MÄNGDER med svärd och pistoler 🙂

  3. Den äldsta av mina två söner fick förra året en personlig sagoberättelse. Finns en hel del sidor på nätet som har färdiga sagoböcker, men man beställer boken personlig och de trycker dit barnets namn som får vara en av huvudkaraktärerna. Man får ta med några av barnets vänner som också får en egen karaktär i sagan, på så sätt gör man hela historien personlig och barnen brukar skratta högt av förtjusning när de förstår att sagan handlar om dem själva. Yngsta pojken på åtta månader ska få en sådan bok i julklapp i år, blir perfekt om några månader 🙂

    God Jul!

  4. En bra julklapp till en 1,5-åring tycker jag är en uppsättning Duplo. Barnet får använda både sin kreativitet, sitt matematiska sinne och öva finmotorik. Och sen kan man ju dessutom åka på inspirationsresa till Legoland 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *