Vinnare i Sobea-tävlingen :)

Nu har jag dragit en vinnare i Sobea-tävlingen 🙂 Och vinnaren denna gången blev Jessica med sin motivering;

Sobea Sweden Organic collection

”Jag och min familj har förälskat oss i Gotland och har hittat en stuga nära Lärbro vi numera hyr varje år. Den ligger så fint i skogen och är en lisa för själen för oss som bor i lägenhet resten av året. Barnen har en jättestor tomt att leka på med lekstuga, pysselstuga och studsmatta. Det är så härligt att bara kunna öppna dörren och släppa ut dem då stugan är långt från en större väg. Samtidigt har vi många stränder att välja mellan och slipper hetsen i Visby. Love it! Det är vår oas i Sverige – rekommenderar Stockholmarna (och andra) att leta sig bort från Visby.

Håller tummarna att min Lilly-Rosa ska få sig en underbar klänning från Sobea!”

STORT GRATTIS Jessica 🙂

Mer om resa med barn tips till Gotland kommer oxå inom en snar framtid 😉 Vi var faktiskt på väg till Gotland i somras, då våra vänner har sommarhus där och vi var dit bjudna, men tyvärr så valde vi att bara hänga på Västkusten i vårt sommarhus 1 månad i somras – då det var enklast med Oscar, men vem vet kanske vi blir dit bjudna nästa sommar igen och åker dit ?! 😉

Jessica, maila mig på lina_g80@hotmail.com  din adress, så skickas kläderna hem till dig inom kort 🙂

Passa gärna på att fynda hos Sobea nu innan jul, dessutom får ni ju FRI FRAKT 🙂 Och gilla Sobea på Facebook så ni alltid kan ta del av deras bra erbjudanden 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *