Oscars första Lucia firande :)

Idag har vi varit på Oscars första Lucia firande på dagis 🙂 Sååå himla gulligt var det 🙂

Oscar har vart ledigt idag och igår, då hans mormor har vart här sen i söndags så vi har haft riktiga mysdagar 🙂 Här är en bild när min lilla tomtenisse var redo att gå till Dagis för att vara med på Lucia firandet 🙂

Och här har vi honom efter alla lucia sångerna 😉 Sötnosen 😉 ”Tyvärr” fick man inte ta några bilder under Lucia firande, då det tydligen är en regel i hela Stockholms kommun att man absolut inte får fotografera på andra barn än sitt eget, då vissa barn kan ha skyddad identitet. Det är dock ingen som har det på Oscars dagis, men full förståeligt, såklart. Bara lite synd att vi inte fick några bilder alls på det söta lilla Lucia tåget 🙂 Jag imponerades av  att så många små barn var så duktiga på att sjunga och kunde sitta / stå still. Jag ser redan fram emot nästa års Luciafirande 😉 Väldig tur hade jag idag oxå, för jag blev inte utkallad. Hade Stand By tidigt imorse och är så GLAD att de inte ringde ut mig 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *