Korfu med barn

För 10 år sen, sommaren 2001 så jobbade jag som reseledare åt Apollo på Korfu 🙂 Korfu är en av de grönaste och vackraste öarna i Grekland som jag gillade starkt 🙂 Korfu kanske inte är lika typiskt grekiskt som många andra grekiska öar, då det ligger väldigt nära Italien och har fått mycket italiensk prägel därifrån och är väldigt vackert med en massa färgglada och fina hus 🙂

 Jag var stationerad på norra delen av Korfu i en liten mysig ort som hette Sidari  🙂 Skulle jag åka dit i dagens läge med skulle jag nog välja att bo på Sidari, Water Park – som inte fanns på min tid 😉 Det är ett Apollo Family hotell som även ligger endast 150 m från stranden 🙂

Ett annat lite enklare hotell som dock fanns på min tid där är Angelina där bodde mina föräldrar när de var nere och besökte mig 🙂

Jag bodde även ett par veckor i Gouvia  innan jag flyttade upp till Sidari och det är ju en lite större turistort som mer eller mindre har allt man kan önska sig på sin semester och är väldigt barnvänlig 🙂

Jag kan starkt rekommender att åka till Korfu med barn. 🙂 Det är verkligen en vacker ö och missa inte de härliga båtutflykterna de har 🙂 När man åker till Grekland tycker jag det är ett måste att åka på båtutflykter 😉 Det brukar vara så otroligt härligt 😉 Glöm inte att barnen ska ha flytväst bara 😉

 

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *