Vinnare av Disney on Ice biljetterna :)

Nu är det dax att presentera vinnaren i Disney on Ice tävlingen  🙂

Vinnaren är Anna med motiveringen;

”Hej, vill verkligen vinna dessa biljetter för mig och min 3 åriga son. Han har fått en lillebror som kräver väldigt mycket uppmärksamhet så min 3 åringa älskling känner lite utanför fast jag gör allt jag kan för han inte ska göra det… vet att han skulle få en helt underbar dag med bara sin mamma om han fick biljetter till disney on ice. Håller alla tummar!!! :) ”

STORT GRATTIS och ha så trevligt !!! 🙂

Maila mig på lina_g80@hotmail.com din adress så skickas biljetterna åt er inom kort 🙂

Håll utkik för imorn presenteras vinnaren i Sobea tävlingen och en ny tävling kommer även inom kort 😉

Spana också in

2 kommentarer

 1. Hej & tack för kommentaren !
  Jo Mexico kan jag verkligen rekommendera, det är helt underbart!
  Nu har jag inte barn själv (såg dina bra barnrestips) , men det fanns ändå en del barnfamiljer på vår resa och det var många gånger jag tänkte att mina syskonsöner hade älskat att vara med. Det finns som sagt mycket att göra, med eller utan barn 😉
  Mvh

 2. Hej & tack för kommentaren !
  Jo Mexico kan jag verkligen rekommendera, det är helt underbart!
  Nu har jag inte barn själv (såg dina bra barnrestips) , men det fanns ändå en del barnfamiljer på vår resa och det var många gånger jag tänkte att mina syskonsöner hade älskat att vara med. Det finns som sagt mycket att göra, med eller utan barn 😉
  Mvh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *