Oii-designs julkalender ;)

Har ni shoppat klart alla era julklappar??? Annars har jag massor av bra tips åt er på att shoppa massa fina barnkläder hos Oii-design 🙂 Varje dag fram till jul kommer de att ha 30 % rabatt på olika märken och de har redan börjat 😉  Hur bra är inte det då? Oii-design har ju massor av snygga barnkläder 😉

Idag har de 30 % på hela deras Geggamoja sortiment 😉

 

Jag älskar de här färgerna som är på denna mössan, då jag har en så SNYGG morgonrock från just Geggamoja i dessa färger 🙂 Men de har hur mycket fina färgkombinationer som helst och randigt är ju rikigt klassiskt dessutom och passar alltid 😉

Så spana in sortimentet och passa på att handla julklapparna – och ni vet väl om att de har fri frakt på allt oxå 😉 Å missa inte sen vilket märke de har 30 % på imorn 😉

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *