Mallorca :)

Ett annat av mina favorit resmål och öar är Mallorca 🙂  Denna härliga spanska ö i Medelhavet har så otroligt mycket att erbjuda 🙂 De flesta av stränderna är fantastiska och det finns många olika turistorter på ön. Att resa till Mallis med barn är enkelt, det går flyg dit flera gånger i veckan, då det är ett av de populäraste resmålen på sommarhalvåret 😉

Jag har tidigare bara besökt Alcudia  på Mallis 🙂 Men den orten är verkligen den perfekt för  barnfamiljer 😉 EN MILS lång sandstrand, med turkos blått vatten och långgrunt = perfekt för en barnfamilj 🙂 Alcudia har otroligt många barnvänliga hotell, men fick jag välja ett så skulle jag såklart välja Sunwing Resort & SPA Alcudia 🙂

Läget för hotellet är perfekt, precis på stranden 😉 Som alla andra Sunwing resorts har det många pooler och fantastisk barnunderhållning 😉

Jag & Oscar har många hotell och resmål vi måste besöka i framtiden, tycker allt jag läser om är så spännande och härligt 😉 Jag har faktistk vart på Sunwing Alcudia….men för 24 ÅR sen bodde vi här….. 😉 Så det såg lite annorlunda ut då 😉 Hihi…. 😉 Men har vart i Alcudia några ggr sen dess, men bott på andra hotell 😉

Sunwing Resort & Spa Alcudia

Bild lånad från VING 🙂  Imorn får ni läsa om ett nytt resmål på Mallis 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *