Veckans Favorit :)

 Denna veckan har Allt För Föräldrar utsett min blogg som ”Veckans Favorit” vilket såklart är jätte roligt 🙂

Så jag välkomnar alla nya läsare extra mycket 🙂 Jätte roligt att just DU har hittat hit 😉 Hoppas att du kommer att gilla bloggen och fortsätta att följa den 😉

För dig som precis börjat läsa bloggen, så har jag just nu ”Liniz´ julkalender” där jag från 1 dec fram till 24 dec tipsar om olika härliga sommarresmål och bra hotell att resa till med barn 🙂 Så perfekt för dig som är i planeringsstadiet för en kommande resa eller kanske bara drömmer dig bort 😉 Titt som tätt dyker det upp massa bra reserbjudanden oxå 😉

För övrigt har jag en hel del tävlingar där ni kan vinna fina priser varje vecka, lite dagens outfit som alltid är skoj med nya kläder till kidzen som är ett av mina stora intressen och jag bloggar även lite grann om mitt liv som flygvärdinna och mamma till min söta lilla 1, 5 åriga son 🙂

Jag har även med gästbloggare ibland, som skriver om sina spännande resor med barn 🙂 Så denna blogg är till för att inspirera alla andra resgalna familjer 😉 Vill du gästblogga hos mig så hör bara av dig 😉

Vad vill du läsa om mer? Har du några frågor och funderingar? Är nyfiken på nåt? Kommentera gärna eller maila mig på; lina_g80@hotmail.com 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *