Gilla VING :)

Skynda er in och GILLA VING på Facebook så får ni fantastiskt BRA erbjudanden på resor BARA IDAG 🙂

” TJOHOO! Nu är ni fler än 50.000 som gillar oss här på Facebook! Helt fantastiskt, vi är otroligt glada över att ni frågar, tipsar, drömmer, längtar och diskuterar resor här. Och självklart måste vi fira! Därför bjuder vi er på några finfina rabatter på resor i mars 2012 under dagen. Vi har 100 resor till rabatterat pris och rabatten gäller bara idag, så först till kvarn!

♥ 4.000:- rabatt per bokn…ing till Gran Canaria, Teneriffa och Fuerteventura i mars 2012.

♥ 4.000:- rabatt per bokning till Hurghada i mars 2012.
♥ 8.000:- rabatt per bokning till Phuket i mars 2012.
Rabatten gäller enbart på resor bokade idag, den 7/12-2012 och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Rabatten dras automatiskt när du bokar via länkarna ovan. För att få tillgång till länkarna måste ni såklart gilla VING på Facebook 😉

Mer semester åt folket! ”

 
Hur bra låter inte detta då??? Skynda in och gilla, så ni har chans att ta del av dessa fantastiska bra erbjudandena 😉
 
 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *