Burts & Bee produkter :)

Ni vet ju om att jag har skrivit om flera Burts Bee produkter tidigare både för mammor  och baby / barn  🙂 

Nu har jag testat ytterliggare några fler av deras produkter som är så himla bra 🙂 För Oscar har jag testat deras Baby Bee Diaper Ointment mot känsliga rumpor 😉 Jag måste säga att den är super bra verkligen, har han vart röd i rumpisen så har det vart helt borta vid nästa blöjbyte, så jag måste säga att denna produkten är verkligen prisvärd 🙂

Lite mamma LYX har jag oxå testat 😉 Mama Bee Leg and foot cream som verkligen ger mjuka och sköna ben & fötter och doftar ljuvligt 🙂

Dax och inhandla lite av dessa produkter?! Det gör ni väldigt enkelt hos Kronans Droghandel 🙂

Kanske känner du någon som är gravid eller precis har fått barn och jag är helt övertygad att de skulle  bli jätte glada att få dessa produkter i julklapp, då de är lite dyrare men otroligt prisvärda  😉 Om ni nu inte ska köpa de till er själva 😉  Passa på, man vill ju alltid göra andra glada eller unna er själva söta mammizar 😉

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *