Sobea tävling :)

Mer tävlingsdax  och denna gången i samarbete med Sobea 🙂 Ni kanske minns Oscars fina klader han hade pa sig i veckan, som var just fran Sobea 🙂

Dax och vinna lite nya barn kläder till nästa semester kanske ?! 😉

Denna gången har ni chans att vinna en jatte fin klanning  och aven en valfri mossa fran Sobeas webshop  🙂 Värde upp till 650 kr 🙂

 

Har ni nu inte en dotter, sa kan det ju vara en perfekt julklapp att ge bort klänningen och ta en mössa som passar till ditt barn kanske ?! 🙂

Att tävla ar enkelt – som vanligt 🙂

Svara bara pa nedanstånde fråga i kommentarfältet:

Vilket är ditt bästa sommar resmål med barn i Sverige?

Tävlingen pågar fram till söndagen den 11 december kl 24.00 🙂

LYCKA TILL!!!! 🙂

 

 

Sobea Sweden Organic collection

Missa inte Sobeas julmarknad ute pa Ekero i helgen 🙂 Perfekt adventsutflykt kankse ?! 😉 Och passa pa att gilla Sobea pa Facebook sa far du massa bra uppdateringar om olika erbjudanden dar 😉

Spana också in

6 kommentarer

 1. Hej,
  Bästa sommarresmålet med mina barn är Göteborg. Delvis på grund av att det är min gamla hemstad förstås, men också för att det är en härlig sommarstad. Aktiviteter för barn i alla åldrar finns på ställen som kostar pengar som Liseberg, Universeum och Maritimt centrum så klart, men det finns också massor med saker att göra utan att det kostar skjortan. Slottskogen för att titta på djur, Botaniska trädgården för en stund härligt lugn och ro, Trädgårdsföreningen är en fantasktisk oas för både vuxna och barn precis brevid shopping och sightseeing och så är det aldrig långt till havet och salta bad!
  Åhh, jag längtar redan till sommaren…
  Malin

 2. Hejsan!

  Skåne så klart. Skåne är fantastikst – även på sommaren.
  Vi brukar hyra hus / stuga där så gott som varje semester, på landet givetvis med närhet till bokskogar, hav och sevärdheter. Nära dessutom till en massa skoj. Där har du nära till Tosselilla sommarland, en riktig pärla för barnfamiljer, likaså Skånes djurpark som bjuder på en hel massa mera än alla djur, Halmstads miniland, Danmark med backen, Tivoli, Zoo och Legoland etc. Där finns en mängd spännande slott, museum som tilltalar alla i familjen, Wanås som bjuder på konstupplevelser både för stora och små – konst som man får känna på och klättra i och mkt. mera. Kristianstads vattenrike med Naturum, Skeppssättningen på Ale Stenar, Kiviksgraven, Glimmingehus – en gammal spännande borg och där dom varje dag hela sommaren bjuder på roliga överaskningar. Tykarpsgrottan där delar av Ronja Rövardotter spelades in. Vackra stadsparker med fina lekplatser och mycket mycket mer. Varje semester i Skåne uppfyller och tillfredställer i varje fall vår familjs ”sommarmåsten”. Och en sak till att nämna – skåningar är så otroligt öppna, trevliga och lättsamma.
  God Jul
  Önskar
  Familjen Nordberg Silfverswärd

 3. Hej! Jag är självklart med och tävlar. Det bästa resmålet inom Sverige är nog när hela familjen åker till Göteborg. När man går tillsammans på Göteborgs gator som är julpyntade såhär års. Underbart mysig känsla när man går och ser julpyntade överallt och man får dela denna känslan med sina närmsta. Självklart går man in på Liseberg och går på julmarknaden. Dagen avslutar man på någon restaurang på stan. Det kan inte bli ett bättre dag? En dag med familjen, många nya fynd och nya erfarenheter 🙂

  Nu håller vi tummarna!
  Sanna Westeson

 4. vi har inte så stor erfarenhet av att resa runt i Sverige med barn, men i somras var vi nere i skåne med vår lilla tös som då var 4-4½ månad gammal. svårt att säga huruvida hon njöt eller ej = ) men det gjorde vi föräldrar av skånes vackra natur och miljö, för att inte tala om alla vackra städer; Helsingborg, Malmö, Åhus och så vidare. så hit kommer vi återvända ofta!

 5. Öland!
  – Ölands djurpark med härliga bad och äventyrsland. Samt olika djur att titta på. Där är man en hel dag
  – Böda sand. En av Sveriges finaste stränder. Bra minigolf bana och rolig lekplats med stora hoppmattor
  – Lådbilslandet. Gratis för vuxna och är perfekt och se sina barn, barnbarn att köra små bilar själva. Föräldrarna får ej lägga sig i och barnen lyckas faktiskt bättre dö. Tror det är 3 års gräns för att få köra. Finns karuseller och fin lekplats.
  Öland har mycket att erbjuda för alla åldrar! Plus många soltimmar så ofta fint väder. Rekommenderar Öland starkt!

 6. Jag och min familj har förälskat oss i Gotland och har hittat en stuga nära Lärbro vi numera hyr varje år. Den ligger så fint i skogen och är en lisa för själen för oss som bor i lägenhet resten av året. Barnen har en jättestor tomt att leka på med lekstuga, pysselstuga och studsmatta. Det är så härligt att bara kunna öppna dörren och släppa ut dem då stugan är långt från en större väg. Samtidigt har vi många stränder att välja mellan och slipper hetsen i Visby. Love it! Det är vår oas i Sverige – rekommenderar Stockholmarna (och andra) att leta sig bort från Visby.

  Håller tummarna att min Lilly-Rosa ska få sig en underbar klänning från Sobea!
  Kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *