Sea World Resort & SPA

Till Sea World Resort & SPA i Side var det som våran första semester gick som vi gjorde med Oscar 🙂 Vi valde ett 5-stjärnigt hotell med all inklusive för att vi ville göra det enkelt för oss och ha en riktigt skön och avkopplande semester 🙂 Å det blev det oxå 🙂

Trots att Oscar bara var 2,5 månad när vi reste iväg så gick allt hur BRA som helst 🙂 Jag helammade ju honom då, så det var väldigt enkelt med allt för honom. Vår vanliga vagn var med, lite blöjor, kläder och några leksaker och han var tok nöjd och sov även mycket så vi fick en riktigt härlig semester tillsammans oxå 🙂

Sea World Resort & Spa

Bild lånad från VING  🙂

Trots att hotellet låg lite off, så var vi hur nöjda som helst med ALLT.  Hotellet låg precis på stranden och hade en egen avdelning med solsängar som tillhörde hotellet, trots detta så låg vi vid poolen hela dagarna, då det var enklast för oss att få flera parasoll och få skugga till lille Skrutten 😉 Vi gick ner till havet och stranden en gång om dagen och tog oss ett dopp bara 😉 Faciliteterna var super bra, dock lite små rum, men man är ju egentligen inte på rummet så mycket heller, så det spelar ju inte så stor roll 😉

Maten var verkligen jätte BRA och den var verkligen överförväntan måste jag säga 🙂 Trots att det var all inklusive så var det verkligen varierad mat och mycket gott 🙂

Nästan varje kväll var vi på minidisco och shower med Oscar. Det tyckte han var spännande och mycket färger att kolla på 🙂

Jag kan verkligen starkt rekommendera att resa till detta hotellet om man vill ha en lugn och skön avkopplande semester 🙂 Barnen kommer att stor trivas. Det fanns även ett litet vattenland för barnen 🙂

 

 

Hit är jag helt övertygad om att vi kommer att resa igen, då vi VET att det är bra 😉 Men nästa år har jag några drömmar om att åka till några andra hotell och resmål som jag hoppas blir av 😉 Dock kanske det blir Turkiet?! 😉 Maj & September har vi semestrat i Turkiet flera gånger och det är perfekta semester månader 🙂 Vi har haft ca 30 grader, klarblå himmel och sol alla gångerna 😉

Imorn får ni läsa om ett annat resmål i Turkiet 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *