Turkiet med barn :)

Turkiet är verkligen ett av mina favorit länder att resa till på våren eller sensommaren / hösten 🙂 Turkiet har väldigt många olika resmål att välja mellan och jag har semestrat i både Side , Alanya och Marmarias men även Istanbul som är en riktigt häftig stad där både Asien och Europa möts 🙂 Landet har otroligt mycket att erbjuda, härliga sandstränder och ett riktigt skönt klimat, ofta väldigt fint väder under sommar halvåret om man nu vill ha solsäkert. Dock tycker nog jag att det kan vara lite FÖR varmt att resa till Turkiet MITT i sommaren, men jag reser mer än gärna dit på våren och hösten 🙂

Inom de närmasta dagarna kommer ni få veta mina godbitar av Turkiet här i ”Liniz julkalender” och även platser i Turkiet som jag gärna skulle besöka med Oscar som såklart är barnvänliga  🙂 Så mer eller mindre kan ni vänta er lite Turkiet special för att resa med barn 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Haha ja mycket av det som jag shoppade innan hon föddes har nog varit onödigt. Men faktum är att det jag köpt efter har nog kommit till användning mer eller mindre 😉 Tack, det är verkligen gosigt med en liten som man upptäcker nya framsteg hos varje dag!

    Blir inte alls sugen på att resa när man är inne hos dig 🙂 I Turkiet gillar jag Kemer och Antalya mest tror jag. Alanya som är så populärt blev ingen hit hos mig dock. Åker vi dit nu som familj kommer jag nog välja Side och Blue Village Seven Seas, den anläggningen är helt fantastisk.
    kramar
    Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *