Skansens Julmarknad :)

Något som jag verkligen ska försöka hinna med innan jul i Stockholm är Skansens Julmarknad 🙂 Jag tycker den är så himla mysig att gå på 🙂 Jag tror jag missade den förra året, men var på den året innan. Den ger verkligen en massa julkänsla 🙂 Min mamma kommer ner nästa helg igen och då hoppas jag att vi ska hinna med att gå på den, såklart med Oscar 🙂

Skansens julmarknad Julmarknad+p%C3%A5+Skansen

Julmarknaden på Skansen börjar alltid i adventstider och är verkligen en traditionell julmarknad 😉 Kanske inte så skoj för Oscar egentligen, eftersom han är så liten, men han gillar ju att bara se massa nya saker, så det borde vara skoj 😉

Läste programmet nu för dagarna och det finns allifrån ponnyridning till dans kring granen och massa pyssel, låter hur mysigt & kul som helst 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *