Tomteland :)

Vem vill inte åka till Tomteland i Mora och hälsa på Tomten ?! 😉

Jag har varit där flera gånger när jag var liten, eller yngre kanske det heter 😉 Eftersom jag kommer från Dalarna, så var det lite av en tradition att jag åkte dit med min farmor och mina kusiner  VARJE år strax innan jul 🙂 Det var super skoj 🙂 Det är något som jag hoppas kunna göra med Oscar oxå snart…… Tyvärr hinner vi nog inte det heller i år…. 🙁 Men nästa år måste det bli av 😉 Annars får han kanske åka dit med sin ”gammelfarmor” 😉 Hihi….. Eller mormor 😉

Nästa helg är det Julfestival i Tomteland – så har ni inga planer nästa helg så kanske det kan vara skoj att åka upp till Tomteland i Mora nästa helg ?! 😉

Premiären för tomteland gick i fredags och programmet är fullspäckat vad man kan göra där om dagarna  🙂

U gotta go there 😉

Nu är det dax för julfest/julbord med mitt jobb 🙂 Ser så mycket fram emot kvällen med underbara kollegor och kanske får man träffa tomten oxå ?! 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Jag visste inte att det fanns ett tomteland, fick veta det för ett par veckor sedan bara. Men det verkar jättemysigt där och jag ska verkligen försöka ta oss dit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *