Pass polisen har stängt!

Ska du ut och resa efter jul och har tänkt att fixa ett pass i mellandagarna så går det tyvärr INTE 🙁

From 26 december och I guess redan från den 24 december (?!) fram till den 2 januari så kommer Pass Polisen att ha stängt 🙁 Vilket innebär att du måste komma ihåg att fixa ett pass INNAN jul alltså 🙂 Vet du redan nu att du ska ut och resa, skulle jag gå och fixa det så snart som möjligt 😉 Ibland kan det ju vara upp till 2 veckors leverans tid på ett pass….. U never know…. 😉

Sötaste lilla Oscar i sitt pass 😉 Han var bara 2 månader när han fick gå till polisen och göra sitt pass 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. jag misstänkte att det kunde blir svårt att fixa pass i dec, så vi var förutseende o stack iväg o fixa pass förra veckan (och fick besked idag att det kommit). så nu har vår lillkille ett pass! haha ska bli så kul att få se det ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *