Jul på Liseberg :)

För exakt 3 år sen den här tiden på året var jag i Göteborg och gick kurs i 3 veckor och då passade jag såklart på att besöka Jul på Liseberg 🙂 Något som verkligen var en riktig upplevelse med alla LJUS 😉 FEM MILJONER juleljus lyser upp mörkret på paradgatan 😉 Unbeliveble 😉

Har du inte varit i Göteborg och på Jul på Liseberg så är det verkligen något jag rekommendera att besöka 🙂 Kanske kan kombineras med en julklappsshopping helg i Göteborg eller något annat skoj som barnen gillar?! 😉

Nu från och med 30 november har de öppet varje dag fram till jul 🙂 Så passa på om du har chansen att åka dit 😉 Jag skulle gärna åka dit med Oscar, men tyvärr kommer vi inte hinna det i år, men kanske nästa år 😉 Dock tror jag det blir Liseberg med Oscar i sommar, eftersom vårt lantställe ligger bara 1h från Liseberg 🙂

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *