Jul & Nyårsresor :)

 Går du fortfarande i tankarna och VILL resa bort över jul & nyår och kanske inte riktigt har bestämt dig? Det finns fortfarande massor av resor kvar över jul & nyår 🙂 Så har du chansen att ta ledigt över jul och nyår när barnen har jullov eller ni bara vill vara ledigt och ha det skönt så passa på 😉

Vi är ju väldigt traditionella och firar gärna med våra familjer hemma i Stockholm och hoppas på en vit jul i Dalarna 🙂

För exempelvis ca 25 000 kan man komma 2 vuxna och en bebis (under 2 år) till Thailand över jul  1 vecka och dessutom bo på Sunwing Resort Kamala Beach 🙂 Ett av mina favorit hotell där vi var i vintras 🙂

Playa de Cancun 🙂 Vem vill inte ligga på den där paradis stranden? Nån mer än jag som är sugen ?! 😉

 

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *