Solglasögon till barn :)

Har ni testat såna här söta & coola solglasögon som finns till barn med UV-skydd? Det är även viktigt att skydda barnens ögon med UV-strålar redan när de är små 😉

Jag har tyvärr slaravat med detta, känner mig som en grymt dålig morsa nu 🙁 Jag såg dessa första gången när vi var på Rhodos i aug, då var det två små söta barn som hade sånna här på sig i poolen 🙂 Och de såg riktigt tuffa ut 😉

Så dessa bör nog införskaffas av mig oxå inför nästa resa. Frågan är bara hur länge de kan / får sitta på Oscar, han är ju väldigt snabb att ta av sig vissa saker som är lätta att ta av sig själv 😉 Är det någon av er som testat dessa???

 

Solglasögon till barn med 100% UV-skydd.Missa inte min tävling som pågår just nu i samarbete med just Zunblock  🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *