Härliga Las Palmas :)

Ni vet hur mycket jag älskar Las Palmas 🙂 Nu är jag här igen 😉


Vaknade upp till ändå att ganska soligt Las Palmas och ca 24 grader varmt 🙂


Tog mig en prommis på strandpromenaden och spanade in massa söta barn som jag tror hade gymnastik på stranden ?! 😉 De hade alla lika träningsoveraller 😉 Så sött 😉 Å verkade stor trivas å leka på stranden 😉


sen blev det en långfrulle på Las Canteras med dessa sköna bönor 😉 Båda är ju flygvärdinnor på ett spanskt bolag så vi ses ju inte så ofta 😉 Men nu klaffade det 😉 Såå kul 🙂


Av en slump hade ju Johanna oxå stopp här så himla kul – vi hade inte setts på nästan 1 år!!!


Bebismyst m Kayla har jag gjort massor idag 🙂 Här på min säng på mitt rum 😉

Sen blev det en tur till ett gigantiskt shopping center så nu är några av julklapparna inhandlade 🙂 så kul 🙂 jag som älskar att shoppa 🙂


I alla spanska shopping center finns ett amningsrum och även skötrum med både mikro så man kan värma mat t större barn och självklart skötbord! Detta börjar ju bli mer och mer vanligt i shopping center i Sverige, men på stan i Stockholm tror jag det inte finns någon mer stans än på NK??? 😉 I Spanien är det mer eller mindre skam att amma offentligt ;( Så min vän ville helst bara gå till amningsrummet 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *