Dagens resdeal ;)

Jag har ju skrivit om det förr men ni har väl inte missat Solresors Dagens resdeal ?! 😉

Med VÄLDIGT bra priser måste jag säga, vad säger ni om 1v till OMAN på lyxhotell, 5 * stjärnigt Mariott hotell och All inclusive light, för 3995 kr…… ?!

Det låter ju helt galet…….jag som så gärna vill åka till Oman oxå 🙂 Jag flög med en kollega förra veckan som hade jobbat där för Solresor en vinter och hon tyckte det var fantastiskt 🙂 Dock var prisläget på mat och dryck såklart lite dyrare på alla fina lyxhotell, MEN tog man sig bara in till ”stan” så var det riktigt billigt sa hon 😉

Nån annan som vart i Oman?

Jag drömmer mig bort till en sandstrand och Oscar springer runt i vatten brynet och leker och är helt överlycklig 😉

862x275_mirbat

Spana också in

1 kommentar

  1. Vi var i Oman hösten 2008 och det var en fantastisk resa! Strålande sol, fina stränder, fint hotell (Crown Plaza) och trevliga människor. Nackdelen är den onödigt långa flygresan med mellanlandning. Tror fortfarande inte det går direkt flyg?! Är av den anledning tveksam till att åka nu med en 1-åring!:) Tack för en bra blogg med massa användbara tips!
    Sofie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *