Sunwing Makadi Palace

Jag har ju skrivit om Egypten tidigare och ett hotell som jag verkligen skulle vilja åka till om jag skall åka till Egypten igen är Sunwing Makadi Palace 🙂 Jag gillar ju verkligen konceptet eftersom vi har besökt både Sunwing Kamala och Sunwing Cypern innan 😉 Det finns ju så otroligt mycket bra bekvämligheter på Sunwing anläggningarna 🙂

Det positiva med detta Sunwing hotellet är ju att det dessutom har all inclusive och ni vet ju hur mycket jag förespråkar det när man reser med barn 😉 Enkelt och bekvämt 😉

Hotellet ligger ju även super nära stranden och med GRATIS solsängar, det är inte ofta hotellen erbjuder det 😉 Och sen dessutom fyra pooler 🙂 Kan det egentligen bli bättre 😉

Vill du inte flyga så långt i vinter, så är Egypten verkligen ett bra alternativ med en relativt kortflygresa och om man bara har en veckas semester 😉

 

Sunwing Makadi Palace

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *