Mammagruppsdag ;)

Tyvärr blev det inte något Minidisco på Café Opera för oss idag och Familjebrunch som planerat 🙁 Jätte tråkigt…. Men ingen av oss i familjen kände oss riktigt i form imorse 🙁 Eller på fm efter en så där bra natt, så orkade vi helt enkelt inte göra oss i ordning för att vara nere på stan till 11,30 🙂 Ibland blir det så, men när man känner sig super trött så orkar man ju inte allt man vill 🙁 Men vi hoppas på fler Minidiscon inom kort 🙂 Var det någon av er som var där?

I stället fick Oscar hjälpa sin pappa lägga parket golv i min Walking Closet 🙂 Å det gjorde han med glädje, här med en skruvmejsel i varje hand och kände sig super mallig 😉

Sen hann vi faktiskt med en mammagruppsträff med massa mammor & kidz på em så vi fick snacka en massa  och O fick leka av sig 😉 Så det blev en mycket bra & trevlig söndag ändå, trotts tröttheten och orkelösheten imorse 😉 Känner inte ni er så ibland oxå? Mycket jobb och lite sömn? Jag kan bli helt slut ibland 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *