Sista We R Family Eventet på lääänge….

Idag var det sista We R Family Eventet som Loppi ordnar på länge …. en av de underbara brudarna på Loppi.se  väntar små söta twins så jag förstår att det dröjer ända tills april tills nästa event 😉

Bild lånad av Bambi på den härliga blogg stjärnpanelen som inspirerade oss bloggmammizar 😉

Riktigt härliga bloggmammizar satt ju med i stjärnpanelen som ni förstår; Linda Skugge, Hannah Graaf och Cecilia Blankens, kan man få annat än blogginspiration då? Tre riktigt coola och härliga mammor som verkligen sprider sin energi 🙂

Jag gick dit med min vän Jenny men träffade såklart på massa trevliga mammablogg vänner, Lofsan, Bambi, Emma-Lou, Sandra, Mathilda, Annelie , Jessica m fl. 🙂 Jättekul å träffa alla söta mammabloggizar, då de inte hinns med lika ofta nuförtiden som jag önskade 😉

Ett ny upp-poppat företag som är välkänt som var där och inspirerade var Stor och Liten som åter finns igen på nätet 🙂 Surfa in på sidan och shoppa massa leksaker, perfekt inför julen och u remember, små leksaker är perfekt att ha med sig på resan, många små leksaker på resande fot vare sig det är i bilen, på tåget, bussen eller flyget 😉 Därifrån fick alla presentkort, så nu ska det shoppas leksaker till lilla O 🙂

20111119-191737.jpg

Bild lånad från MorsanJ 😉

Och grymt snygga kläder och ett presentkort bjöd även Oii-design  barnkläder på 🙂 Ni måste spana in sidan hur mycket snygga kläder som helst finns det och missa inte vilka COOLA killkläder de har 😉 Killkläder tycker jag det är svårt att fina, som är snygga och lite mer coola men Oii-design barnkläder har verkligen massa snygga barn killkläder 😉 Jag ser såå himla mycket fram emot deras modevisning imorn på Cafe Opera imorn och Minidiscot 🙂

Som vanligt fick man med sig en tokfull goodiebag med massor av roliga saker och när jag kom hem kan ni ju bara gissa vem som rev ut min goodiebag direkt och det var grejer i hela köket 😉
Bild lånad från Annelie 🙂
 
Tusen TACK bästa Loppi.se för ett fantastiskt event 🙂 Alltid lika trevligt 😉
 
Imorn är det dax igen för event, men sen lovar jag det kommer massa härliga resmålstips i veckan 🙂 Keep on reading 😉

 

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *