Barnloungen ;)

Sprang förbi den lilla söta barnloungen på Arlanda nyss när jag landade 😉 Så jag passade på att ta några bilder, tyvärr blev de inte så bra 🙁 Får ta bättre bilder nästa gång 🙂 Men syftet var att det var massor av barn där som verkade ha hur skoj som helst 🙂


Jag försökte undvika att få med barn på bilderna när jag bloggar …. Men jag rekommenderar verkligen er att gå dit om ni har chansen 😉


Å vad smakar inte bättre än en Starbuckskaffe?! 😉 Precis mitt emot ligger Starbucks 😉 Snacka om välplanerat 😉

Jag var tvungen att hoppa in på Starbucks imorse och köpa en grymt god kaffe för att piggna till 😉 Jag gick ju frivilligt upp tidigt i Muminlandet för att få åka hem 🙂 Saknat min lilla skrutt… Men snart e jag hemma 🙂

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *