MAMA BEE produkter :)

Nu har jag hunnit testat några av Burt´s Bees produkterna som jag fick hemskickade förra veckan 🙂 Efter varje dusch har jag först använt mig av Mama Bee Nourishing Body Oil på hela kroppen och därefter har jag smörjt in magen och brösten med Mama Bee Belly Butter 🙂 Jag måste faktiskt säga det att min hud har blivit mycket mjukare och lenare och sen doftar de så himla gott 🙂 Så ni måste verkligen testa dessa produkter 🙂 Med tanke på att jag ofta vistas i en torrluft/miljö och min hud är väldigt känslig och blir torr så passade dessa produkter mig perfekt. Jag blir även väldigt torr vinter tid när kylan smyger sig på. De kanske fler av er oxå blir?`Kan starkt rekommendera att använda dessa då. Och även när man är ute på sol & bad semestrar att använda olja på huden, så ni inte blir så torra och solbrännan håller längre 😉

Hur gjorde ni när ni var gravida? Ammade? Använde ni er av olja eller extra bra krämer för magen och brösten? Jag var extra noga när jag var gravid 🙂 Sen slarvade jag faktiskt lite, men nu är jag glad att jag har börjat med dessa fantastiska produkter 🙂

Ni kan bland annat köpa produkterna på Kronans Droghandel 🙂 Kan ju vara smart att passa på att shoppa lite julklappar nu inför jul kankse 😉 Jag kan starkt rekommendera produkterna 😉

Burt’s Bees producerar naturliga skönhets- och egenvårdsprodukter för hela kroppen, fria från sulfater, parabener och andra konserveringsmedel. Produkterna är certifierade av Natural Products Association, en organisation som Burt’s Bees arbetar aktivt med mot en grönare värld och en global naturlig standard. Fokus ligger på ingredienser som härstammar från bin så som bivax och honung och innehåller rikligt med vitaminer, mineraler och antioxidanter.

 

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *