Åkpåsen; VOKSI URBAN

 Nu har vi hunnit börja använda vår VOKSI URBAN ÅKPÅSE 🙂

Äntligen har det blivit några kallgrader så den har kommit väl till användning 🙂

Först måste jag faktiskt säga att jag tycker den är grymt SNYGG 🙂 Detta måste verkligen bli ÅRETS åkpåse 🙂 Den där söta lilla figuren som vi kallar för PINGU eller en pingvin tycker Oscar är jätte rolig att bara kolla på även om vi bara är hemma och kan sitta och prata med den 😉 Hur gulligt som helst 😉

Eftersom vi inte har hunnit använda den så himla mycket så kommer en bättre recension inom ett par veckor 🙂 Men jag vill bara passa på att rekommendera er som letar efter en åkpåse till vintern att KÖPA DEN NU innan de tar slut 🙂 Jag tror faktiskt det blir svårt att hitta en bättre åkpåse 😉 Passa på nu oxå när det är kampanjpris på den, samt fri frakt 🙂

 

Spana också in

3 kommentarer

  1. är du fortfarande njöd med den?
    jag funderar på att köpa den fast har inte hitttat så mycket info eller recessioner om den…
    tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *